Voor wie

Percussie Workshop voor Bedrijven

 Een geslaagd percussie uitje boekt u bij www.PPpercussion.nl  

 PPpercussion   Reeshofdijk 10   5044 VB    Tilburg    info@PPpercussion.nl    06 51591325  

Voor een bedrijf is het soms moeilijk om elke keer weer opnieuw met ideeën te komen voor een personeelsuitje. Het fascinerende van een percussie workshop is de analogie die bestaat met het reilen en zeilen binnen een organisatie. Samenwerking, creativiteit, stimuleren, humor, initiatief tonen, uitvoeren, teamwork in plaats van werken op eigen eilandjes. In perfecte afstemming moeten de krachten gebundeld worden …..   U kunt gebruik maken van een Afrikaanse djembe Percussie Workshop, Braziliaanse Percussie Workshop of een Afro-Braziliaanse Percussie Workshop.    

Percussie Workshop voor Scholen en instellingen
Een Percussie Workshop  is leuk en leerzaam. Voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Voor het basisonderwijs worden de percussie workshops aangepast van groep 1 tot en met groep 8 . Er wordt op een speelse manier, met begrijpelijke uitleg, kennis gemaakt met allerlei verschillende percussie instrumenten, hun afkomst en de ritmes. Doormiddel van samenspel op verschillende instrumenten  met verschillende ritmes worden leuke en bijzondere resultaten gehaald! Meestal duurt een workshop +/- 45 min. voor kinderen. U kunt ook kiezen voor meerdere workshops na elkaar voor verschillende groepen. – Voor scholen hanteren we speciale tarieven.

Percussie Workshop voor Particulieren
Wilt u een leuke activiteit voor uw familie uitje, familie feest, straatfeest of ander samenkomsten van mensen dan is percussie leuk om samen te doen.
Ritme en plezier hebben de boventoon. Oeroude gevoelens zullen weer boven komen en u zult versteld staan van wat u met uw naasten allemaal kunnen presteren. Iedereen kan hier aan mee doen. Of u nou een Afrikaanse Djembe Percussie workshop, een Braziliaanse Percussie Workshop of voor grotere groepen een Afro-Braziliaanse Percussie Workshop wilt . Voor elke gelegenheid is er wel een passende Percussie Workshop samen te stellen naar uw wens.