Doelgroepen

Percussie Workshop voor Bedrijven
Voor een bedrijf is het soms moeilijk om elke keer weer opnieuw met ideeën te komen voor een personeelsuitje. Het fascinerende van een percussie workshop is de analogie die bestaat met het reilen en zeilen binnen een organisatie. Samenwerking, creativiteit, stimuleren, humor, initiatief tonen, uitvoeren, teamwork in plaats van werken op eigen eilandjes. In perfecte afstemming moeten de krachten gebundeld worden.                     

Percussie Workshop voor Scholen en instellingen
Percussie  is leuk en leerzaam. Doormiddel van samenspel op verschillende instrumenten  met verschillende ritmes worden verbluffende resultaten gehaald. Voor scholen en instellingen hanteren we speciale tarieven.

Percussie Workshop voor Particulieren
Wilt u een leuke activiteit voor uw familie uitje, familie feest, straatfeest  of ander samenkomsten van mensen dan is percussie leuk om samen te doen.
Ritme en plezier hebben de boventoon. Oeroude gevoelens zullen weer boven komen en u zult versteld staan van wat uw naasten  allemaal presteren. Iedereen kan hier aan mee doen . Voor ieder is er een passend instrument van jong tot oud.